Header

Сервизни услуги

* ВАЕВ груп осигурява гаранционен  (от 3 до 6 мес.) и извън гаранционен сервиз на закупени от нас автомати. Сервизната поддръжка се осъществява в сервиза на фирмата или след предварителна уговорка на място посочено от клиента. За автомати в гаранция сервиза е безплатен, като се заплащат само разходите за гориво на техника до местонахождението на автомата, ако той се намира извън рамките на град Варна.

* ВАЕВ груп също осигурява сервизна и техническа поддръжка на автомати не закупени от нас, като тарифите се уговарят допълнително.

* ВАЕВ груп предлага клавиатури за машини Antares и Sirio (модел 2001 год, тесни етикети), изработени от гетинакс с микробутони устойчиви на влага и други атмосферни въздействия.

* Ние също предлагаме замяна на стар тип клавиатура Antares и Sirio (широки етикети) с нов тип с препрограмиране на платка ЦПУ, което позволява да се добавят напитки (2 в 1, 3 в 1) без селекция на инстантния продукт.

* ВАЕВ груп осъществява ремонт и програмиране на монетни механизми в режим „оборотен монетник”.

* Осъществяваме продажба на резервни части втора употреба на изгодни цени.

Гарантираме качество, компетентност, бързина и техническа грамотност. Целта ни е да осигурим на клиентите пълна техническа поддръжка на реална цена.
 

TOP OFFERS
Bianchi
ANTARES

1500 lv.
Saeco
GROUP 500

1800 lv.
Saeco
GROUP 700

2200 lv.
Saeco
7P+ (semiautomatic)

600 lv.
Zanussi
SPAZIO

2500 lv.
Zanussi
Venezia LX

2100 lv.
Zanussi
Zenith

3700 lv.
Zanussi
COLIBBRI

1300 lv.
NRI G13
150 lv.
Vending systems for electrical appliances CT v13(MADE IN BULGARIA)
550 lv.
NRI G26
250 lv.
NEW !!! Vending scales(MADE IN BULGARIA)
Descaler
10 lv.
. . .